رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران با تاکید بر بازرسی ویژه بر تمامی فعالیت های شهرداری تهران گفت: این سازمان فعالیت های دیگری چون ارتباط مستقیم مدیران شهرداری با مردم را آغاز کرده است بطوری که مدیران شهرداری موظفند پاسخگوی مردم باشند.

به گزارش سایت خبری شهرداریها از روابط عمومی شهرداری تهران، مصطفی فیضی در بیستمین همایش بازرسی شهرداری کلانشهرهای کشورافزود: سازمان بازرسی مسوول نظارت بر دستورالعمل های مختلف شهرداری تهران است و در برنامه ریزی و اجرای برنامه ها حضور دارد و مسایل مختلف را از نظر کمی و کیفی مورد ارزیابی قرار می دهد و گزارش آنرا به سازمان ارایه می کند.
وی با بیان اینکه در حوزه شهرداری ها با سه عنصر شهر، شهرداری و شهروند مواجه هستیم، افزود: مخاطبین شهرداری ها در حوزه کاری به شکلی با این سه واژه که هر کدام مقوله های گسترده ای را در بر می گیرند مرتبط هستند و آشنایی دارند.
وی گفت: سازمان بازرسی در شهرداری تهران فعالیت های خود را برای نظارت و برنامه ریزی، عملکرد و پایش امور در حین اجرا برای این سه حوزه تدوین و اجرایی کرده است.
فیضی تاکیدکرد: در حوزه شهروندی توجه به نظارت همگانی و بهره گیری از سامانه های مختلفی مانند ۱۸۸۸ و ۱۳۷در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.
وی گفت: سامانه ۱۸۸۸ عمدتا شنونده دیدگاه های شهروندان در عناوین مختلفی چون شکایت، انتقاد، پیشنهاد و تقدیر است و در سامانه ۱۳۷ به عنوان سرپل ارتباطی مردم و شهرداری در حوزه فوریت ها به عنوان بازوی پرتوان شهرداری تهران عمل می کند.
رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران با تاکید بر توجه این سازمان بر نقش نظارت در کلیه معاونت ها و سازمان های شهرداری تهران گفت: در تلاش هستند با برنامه ریزی آغاز شده شهروندان بتوانند با مدیران ارشد شهرداری ملاقات داشته باشند این ملاقات ها از شهردار تهران تا معاونین و روسای سازمان ها و شرکت ها برقرار می شود.
فیضی ادامه داد: ادارات رسیدگی به شکایات مردمی سازمان بازرسی اولویت خود را حول سه محور شهر، شهرداری و شهروندان قرار داده اند.
فیضی گفت: در حوزه شهرداری سازمان بازرسی تقریبا در گستره ساختار و سازمان شهرداری تهران حضور ویژه ای دارد.
وی درباره تخلفات و اشکالات موجود در بخش های مختلف و لزوم برخورد با تخلفات افزود: بخشی از اشکالات و ایرادات در پروژه ها زمانی اتفاق می افتد که این پروژه ها در پروسه های زمانی طولانی قرار می شود.
وی با تاکید برساماندهی حوزه انتصابات گفت: تغییرات در شهرداری ها به دلایل مختلف از سایر دستگاه ها بیشتر است قطعا سازمان بازرسی نمی تواند مانع این تغییرات شود اما می توان در نحوه انجام این تغییرات کارهای جدی انجام داد.
فیضی درباره آموزش مدیران در مجموعه شهرداری تهران توسط سازمان بازرسی گفت: مجموعه ای از ضرورت ها را در بخش های مختلف گردآوری کرده ایم که مدیران بدانند در حوزه کاری خود با چه ضرورت هایی مواجه هستند و آموزش های لازم به آنها داده شود.
وی ادامه داد: محور دیگری که در شهرداری به آن پرداخته شد و مدیریت شد تغییر فعالیت هایی بود که منجر به بروز تخلف می شد که توانستیم در یک پروسه زمانی این فعالیت ها را اصلاح کنیم.
فیضی گفت: نگاه شهرداری تهران و شورای اسلامی شهر تهران نیز ناظر و کمک کننده این مساله بوده است.
وی افزود: با بکارگیری سیستم های مکانیزه فعالیت های اداری و خروجی آنها را گردش مالی میان پرسنل و ارباب رجوع را فراهم می کرد و مقدار زیادی از بین بردیم.
وی با اشاره به تشکیل کمیسیون های مختلف در شهرداری ها و به ویژه شهرداری تهران گفت: تشکیل کمیسیون های مختلف زمینه بروز تخلفات مختلفی را به وجود می آورد.
وی با طرح این سوال که تا چه زمانی این کمیسیون ها باید تشکیل شوند؟ افزود: کمیسیون هایی که اعضای آن اختیار تصمیم گیری از حداقل و حداکثر را دارند یعنی هر عضوی می تواند یک حقی از فرد را از کف تا سقف بگیرد یا به او بدهد.
وی تاکید کرد: شورای شهر تهران باید در این زمینه یاریگر سازمان بازرسی باشد و با ابلاغ و فشار از تشکیل کمیسیون ها جلوگیری کند. فیضی در خصوص فعالیت های سازمان بازرسی در حوزه شهری، گفت: در این حوزه سازمان بازرسی می تواند یک نگاه جامع به کارکرد شهرداری داشته باشد در نظام اسلامی خدمت گزاران توانایی کارکردنی دارند که خروجی آن یک جامعه اسلامی است که در فرمایشات مقام معظم رهبری نیز بر این امر تاکید بسیاری شده است.
وی گفت: شهرهای ما شهرهای اسلامی دینی هستند و باید صدای اذان ظهرها در این شهرها شنیده شود. چه کسی باید این مساله را دنبال کند. نمی توانیم با دلایلی مثل اینکه کار را به پیمانکار سپرده ایم مسایل و مشکلات را توجیح کنیم. نمی توانیم در فرهنگسراها هر کسی را دعوت کنیم برای سخنرانی با این توجیح که این مکان اجاره داده شده است.
فیضی ادامه داد: مسایل شاید معدود باشد ولی سازمان بازرسی و بازرسان این سازمان باید به عنوان چشمان بیدار جامعه اجازه ندهند خروجی کار به سمتی تغییر کند که مردم از مسوولین توقع ندارند. معتقدم بازرسی که در اتاق خود نشسته و می خواهد با نامه کار خود را انجام دهد خیلی خروجی مناسبی ندارد. باید نظارت های میدانی داشته باشیم.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص جلوگیری اسراف در سازمان های مختلف، گفت: وظیفه دینی و سازمانی ما نظارت بر هزینه های سازمانی و جلوگیری از اسراف است، بخشی از مراجعات شهروندان به سازمان های شهرداری افراد نیازمندی هستند که به این مجموعه مراجعه می کنند.
وی تاکید کرد: در مدیریت جهادی باید برای مردم کار کنیم، تبلیغات نداشته باشیم و زمان هم نداشته باشیم و برای رسیدن به خروجی مناسب صرفا نباید منتظر ساز و کارهای موجود باشیم.
وی در خصوص برگزاری همایش های مختلف که شهرداری تهران در آنها مشارکت دارد گفت: هر مجموعه علمی و آموزشی وقتی که می خواهد در همایش خود از لگوی نهاد یا سازمانی استفاده کند پولی دریافت می کند، بر اساس تحقیقی که انجام دادیم در همایش های گذشته هیچ فردی از شهرداری تهران حضور پیدا نمی کرد و تنها هزینه ای برای برگزاری این همایش ها پرداخت می شد.
Related Posts
- آمادگی سازمان باغستانهای سنتی شهرداری قزوین به منظور انجام آبیاری مکمل برای باغ های کم آب
- در سالی که گذشت بیش از ۴۴ هزار شهروند با سامانه ۱۳۷ شهرداری قزوین تماس گرفتند
- جانمایی سطل های زباله جدید
- جانمایی سطل های زباله جدید
- بازدید نمایندگان سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری همدان
- تجهیز تعدادی از اتوبوس های ناوگان سازمان اتوبوسرانی قزوین به سیستم گرمایشی و سرمایشی مدرن
- بازسازی ۱۷۷ دستگاه اتوبوس از سراسر کشور در مرکز بازسازی امام علی (علیه السلام) سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین
- بازدید مسئولین سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرستان دُرود از سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین
- بازدید مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کاشان از سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین
- خدمت رسانی اتوبوسرانی در سالروز حماسه ملّی ۹ دی
- خدمت رسانی اتوبوسرانی در سالروز حماسه ملّی ۹ دی
- خدمت رسانی اتوبوسرانی در سالروز حماسه ملّی ۹ دی
- قاسمی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری قزوین خبر داد؛
- مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرداری قزوین خبر داد؛
- نور آرایی های سطح شهر به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی(ره) به مدت یک شب خاموش شد
- زباله های عفونی بیمارستان ها بدون بی خطرسازی به زباله دان اهواز می رود
- بیش از ۷۵ درصد از زباله های سطح شهر را مواد آلی و پسماندهای غذایی تشکیل می دهد
- ۷۰ میلیارد ریال برنامه مدیریت پسماند برای شهرداری اردبیل تعریف شد
- دبیر: نیمی از هزینه پسماند را باید شهرداری تهران پرداخت کند
- حجم بازیافت پسماند طی پنج سال از ۲۰به ۶۰ درصد افزایش می یابد
- وزیر بهداشت: گمان میکنم جمع آوری زبالههای بیمارستانی وظیفه شهرداری است
- جریمهی سنگین تخلیهکنندگان غیرمجاز خاک و نخاله در کرمان
- مسوولیت نابودی زبالههای ۱۰۰۰ مرکز درمانی تهران با شهرداری تهران نیست
- اتصال ریلی ۷ شهر با بهرهبرداری از قطار حومهای نجفآباد-اصفهان
- انجام اصلاحات خطوط با هدف حذف خطوط موازی اتوبوسرانی شهرداری مشهد
- توسعه سیستمهای هوشمند مدیریت ترافیک در پایتخت
- شهرداری نقشی در کمک به خرید تاکسی هیبریدی و موتور برقی ندارد
- خروج ۲۰۰۰ اتوبوس فرسوده از ناوگان حمل و نقل تهران
- تعیین میزان اعتبار کارت بلیتهای یکساله متناسب با مصرف شهروندان
- شهرداری تهران به تعهدات خود در خصوص مترو عمل کند
- شهرداری تهران خرید واگن های مترو از چین را تکذیب کرد
- Loon Copter پهپاد شگفت انگیز با قابلیت شنا در سطح و زیر آب
- آخرین فهرست از پرشتابترین سوپراسپرتهای دنیا+تصاویر
- آیا آیفون ۷ واقعی این شکلی است؟+تصاویر
- تصاویر/ کولاک شرق امریکا را فلج کرد
- مایکروسافت مدلهای جدید سرفیس بوک، سرفیس پرو ۴ و سرفیس پن را معرفی کرد
- بهترین فیلمهای سال ۲۰۱۵ از نگاه منتقدان
- پرواز از نیویورک به دبی، تنها در ۲۲ دقیقه
- کدام تکنولوژی صفحه نمایش برای تلویزیونها بهتر است؛ LCD یا OLED؟