جعبه ساز | www.boxmaker.ir
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۲
بهبود کیفیت نان در شهرستان فردیس در دستور کار قرار گرفت
به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، ابراهیم کردلو  در  اولین کارگروه آرد و نان فردیس اظهار کرد: بهبود کیفیت نان یکی از مهمترین مطالبات مردم در این شهرستان ...


به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، ابراهیم کردلو  در  اولین کارگروه آرد و نان فردیس اظهار کرد: بهبود کیفیت نان یکی از مهمترین مطالبات مردم در این شهرستان بود که با تمهیدات اندیشیده شده این مهم در دستور کار قرار گرفته است.


وی با اشاره به اینکه از مهمترین برنامه‌ها و اولویت‌های فرمانداری فردیس بهبود کیفیت و ارتقای وضعیت بهداشتی نانوایی‌ها است، افزود: با تدابیر اندیشیده شده بهداشت و کیفیت پخت نان در اولویت قرار گرفته است.


معاون فرماندار فردیس با تأکید بر اینکه نان به عنوان قوت اصلی مردم بوده و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، بیان داشت: در این راستا نظارت دقیق بر عملکرد واحدهای نانوایی در سطح شهرستان مهمترین برنامه و اولویت است.


این مسئول رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیطی را از مهمترین مسائلی عنوان کرد که واحدهای نانوایی باید به آن توجه ویژه و اساسی داشته باشند.


کردلو تأکید کرد: همچنین واحدهای نانوایی باید با رعایت تمامی اصول اقدام به پخت نان کرده و از نمک‌های غیرمجاز و جوش شیرین استفاده نکنند.


وی با اشاره به اینکه بازرسی از واحدهای نانوایی در فردیس به صورت مداوم صورت می‌گیرد، افزود: در این راستا با هرگونه کم‌فروشی، گران‌فروشی، عدم درج قمیت در واحدها و… برخورد می‌شود.


معاون برنامه‌ریزی فرماندار فردیس با تأکید بر اینکه ارائه آموزش‌ها به نانوایان یکی از مهمترین برنامه‌ها است، افزود: ارتقا و بهبود وضعیت کیفی نان در سطح شهرستان فردیس نیازمند نگاه علمی آموزشی است.

Print Friendly, PDF & Email
امکان درج نظر مسدود شده است. از صفحۀ تماس با ما استفاده نمایید.
پربازدیدترین ها
اخبار شهرداریها
لمون پرس