جلسه علنی شورای چهارم شهر کاشمر در محل ساختمان شورای این شهر تشکیل شد.
بحرانی مالی و مشکلات به وجود آمده در مسیر تحقق بودجه ۱۷ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومانی امسال شهرداری کاشمر بحث داغ جلسه علنی شورای این شهر بود.
در این جلسه احمد غزنوی، عضو و مسئول کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر کاشمر گفت: با توجه به اینکه در آستانه تنظیم بودجه سال آینده شهرداری کاشمر هستیم نگاه به وضعیت بودجه سال جاری و میزان تحقق درآمدهای پیش بینی شده آن ضروری است.
وی تصریح کرد: در بحث درآمدها، در بودجه شش سر فصل وجود دارد که درآمدهای شهرداری از آن شش محل تأمین میشود که اگر نگاهی به این موارد بیندازیم متوجه میشویم که به عنوان مثال در نخستین سرفصل درآمدهای ناشی از عوارض عمومی است که بر اساس اعتبار مصوبی که داشتهایم باید ماهیانه ۵۴۰ میلیون تومان به طور میانگین توسط شهرداری کاشمر وصول می شده است در حالی که تاکنون در بهترین ماه فقط ۲۰۰ میلیون تومان وصول شده است.
غزنوی افزود: سرفصل دیگر مربوط به عوارض اختصاصی است که باید از این محل ماهیانه ۷۵ میلیون تومان وصول میشده است در حالی که تاکنون در بهترین ماه فقط ۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان از این محل وصول شده است.
وی خاطرنشان کرد: این وضعیت سبب شده است که در ۹ ماه ابتدای سال یعنی تا آذرماه فقط ۶ میلیارد تومان از بودجه ۱۷ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومانی شهرداری محقق شود یعنی حدود ۳۸ درصد بودجه و این در حالی است که در آذرماه سال گذشته ۵۶ درصد بودجه محقق شده است بنابراین شاهد کاهش ۱۸ درصدی و یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی تحقق بودجه در آذرماه امسال در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته هستیم.
غزنوی افزود: تمام این مشکلات مالی در حالی اتفاق می افتد که شهرداری کاشمر ماهیانه ۴۱۱ میلیون تومان برای حقوق پرسنل و نیروهای خود پرداخت میکند و با سایر هزینههای جاری بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان مخارج شهرداری است در صورتی که دریافتی شهرداری ماهیانه ۶۰۰ میلیون تومان است بنابراین اگر وضع به همین منوال پیش برود ممکن است در ماههای آینده حتی برای پرداخت حقوق کارکنان خود با مشکل مواجه شود.
مسئول کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر کاشمر به برخی عوامل بروز این مشکلات اشاره کرد و گفت: به اعتقاد کارشناسان، بی رونقی بازار ، بلاتکلیفی شهردار و طولانی شدن روند انتخاب شهردار جدید، عدم وصول مطالبات شهرداری از جمله عوامل عدم تحقق مناسب بودجه بوده است ضمن اینکه کاهش ساخت و سازها به دلیل مشکلات مالی در کشور هم بسیار مؤثر بوده است، به عنوان مثال در آذرماه سال گذشته ۴۵ پروانه ساختمانی توسط شهرداری کاشمر صادر شده در حالی که آذرماه امسال فقط ۳ پروانه ساختمانی توسط این شهرداری صادر شده است.
غزنوی خواستار اصلاح برخی رویههای اشتباه در شهرداری کاشمر به ویژه برای تنظیم بودجه سال آینده شده و افزود: لازم است کمیسیون ماده ۱۰۰ به طور مستمر جلسات خود را تشکیل دهد چرا که خیلی از شهروندان میگویند تکلیف پرونده ما چه شد و همچنین کمیسیون ماده ۷۷ هم باید فعالتر شود.
این عضو شورای شهر کاشمر افزود: خیلی اوقات هم مشاهده میشود که برخی افراد در کمیسیون ماده ۱۰۰ جریمه میشوند اما جرایم خود را پرداخت نمیکنند در صورتی که در قانون این کمیسیون آمده است اگر پرداخت نکرد میتواند مجدداً به کمیسیون برگردد و حکم جدید از جمله حکم تخریب صادر شود که اگر این قاطعیت اعمال شود شاهد وضعیت بهتری در پرداخت جرایم خواهیم بود.
غزنوی بیان کرد: تمامی قسمتهای شهرداری باید روی درآمدزایی و بهره وری صحیح تلاش کنند از جمله در قسمت ماشین آلات شهرداری باید بهره وری را افزایش داد چرا که در این قسمت به بدترین شکل ممکن استفاده میشده است به عنوان مثال از ماشین جدول شوی که به قیمت بیش از ۲۰۰ میلیون تومان خریداری شده است با دو نیرو برای آبیاری فضای سبز استفاده می شده است.
غزنوی انحراف از بودجه را هم از دیگر مشکلات شهرداری کاشمر عنوان کرد و اظهار کرد: هر ساله بین ۳۰ تا ۴۰ درصد انحراف از بودجه را با جابجایی سرفصل ها شاهد هستیم که در این مورد این انتقاد به ما هم وارد است که چرا در شورای شهر به متممها و جابجاییها به راحتی تن میدهیم؟ باید سعی کنیم برای سال آینده یک بودجه بندی واقعی با حداقل انحرافات تنظیم کنیم تا انحراف از بودجه را به زیر ۱۰ درصد برسانیم.
وی بر فعالتر شدن کمیسیونهای شورای شهر و تلاش برای وصول مطالبات شهرداری هم تأکید کرد و گفت: باید برای جبران بخشی از کمبود بودجه شهرداری، انجام فعالیتها به صورت مشارکتی هم در دستور کار قرار گیرد و بخش خصوصی وارد برخی سرمایه گذاریها شود به ویژه آنکه دولت هم به دلیل مشکلات مالی، بودجهای به شهرداریها تزریق نکرده است.
این عضو شورای شهر تصریح کرد: ما باید خیلی زودتر از این ها به فکر می افتادیم و اجازه بروز این مشکلات را نمیدادیم به ویژه آنکه شاهد هستیم برخی هزینههای ضروری مانند آسفالت انجام نشده اما در مقابل هزینههای زیادی صرف تزئینات و مبلمان زودگذر شده است.
عضو دیگر شورای شهر کاشمر هم گفت: باید اعتراف کنیم که اگر این اتفاقات افتاده است ما اعضای شورای شهر که ناظر فعالیتهای شهرداری هستیم هم مقصر هستیم.
سماعیل سلطانپور افزود: باید در این شرایط با برنامه ریزی صحیح و مدون و با مسئولیت پذیری اقدام کنیم چرا که اگر نظارت ضعیف باشد این مشکلات به وجود می آید و حل این مشکلات فقط با سخنرانی کردن ممکن نیست.
مهری پالایی دیگر عضو شورای شهر کاشمر هم خواستار وصول مطالبات شهرداری از نهادها و ادارات دولتی شد.
رئیس شورای شهر کاشمر هم در این جلسه گفت: یکی از علل عدم تحقق درآمدهای شهرداریها عدم تشکیل مرتب کمیسیون های ماده ۱۰۰ و ۷۷ است به ویژه وقتی یک مسئولی که عضو این کمیسیونها است تغییر میکند مدتها طول میکشد تا نماینده جدید آن سازمان مجدداً معرفی شود و لذا شاهد این مشکل هستیم.
سید حسین حسینی در مورد مطالبات شهرداری از ادارات دولتی هم خاطرنشان کرد: شهرداریها از قدیم الایام با این مشکل مواجه بودهاند و فقط یک بار در دولتهای هفتم و هشتم اتفاق افتاد که سازمان برنامه و بودجه وقت ، مطالبات شهرداریها را از اعتبارات نهادهای دولتی کم کرده و به خود شهرداریها تحویل داد.
وی بیان کرد: البته روال کار شهرداری به گونه ای است که بخش زیادی از درآمدها در دو ماهه آخر سال و به ویژه اسفندماه محقق میشود که البته ما در شهرداری کاشمر شاید به نقطه ۱۷ میلیارد تومان نرسیم اما امیدواریم حداقل ۶ تا ۷ میلیارد تومان دیگر محقق شود./تسنیم
Related Posts
- آمادگی سازمان باغستانهای سنتی شهرداری قزوین به منظور انجام آبیاری مکمل برای باغ های کم آب
- در سالی که گذشت بیش از ۴۴ هزار شهروند با سامانه ۱۳۷ شهرداری قزوین تماس گرفتند
- جانمایی سطل های زباله جدید
- جانمایی سطل های زباله جدید
- بازدید نمایندگان سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری همدان
- تجهیز تعدادی از اتوبوس های ناوگان سازمان اتوبوسرانی قزوین به سیستم گرمایشی و سرمایشی مدرن
- بازسازی ۱۷۷ دستگاه اتوبوس از سراسر کشور در مرکز بازسازی امام علی (علیه السلام) سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین
- بازدید مسئولین سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرستان دُرود از سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین
- بازدید مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کاشان از سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین
- خدمت رسانی اتوبوسرانی در سالروز حماسه ملّی ۹ دی
- خدمت رسانی اتوبوسرانی در سالروز حماسه ملّی ۹ دی
- خدمت رسانی اتوبوسرانی در سالروز حماسه ملّی ۹ دی
- قاسمی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری قزوین خبر داد؛
- مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرداری قزوین خبر داد؛
- نور آرایی های سطح شهر به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی(ره) به مدت یک شب خاموش شد
- زباله های عفونی بیمارستان ها بدون بی خطرسازی به زباله دان اهواز می رود
- بیش از ۷۵ درصد از زباله های سطح شهر را مواد آلی و پسماندهای غذایی تشکیل می دهد
- ۷۰ میلیارد ریال برنامه مدیریت پسماند برای شهرداری اردبیل تعریف شد
- دبیر: نیمی از هزینه پسماند را باید شهرداری تهران پرداخت کند
- حجم بازیافت پسماند طی پنج سال از ۲۰به ۶۰ درصد افزایش می یابد
- وزیر بهداشت: گمان میکنم جمع آوری زبالههای بیمارستانی وظیفه شهرداری است
- جریمهی سنگین تخلیهکنندگان غیرمجاز خاک و نخاله در کرمان
- مسوولیت نابودی زبالههای ۱۰۰۰ مرکز درمانی تهران با شهرداری تهران نیست
- اتصال ریلی ۷ شهر با بهرهبرداری از قطار حومهای نجفآباد-اصفهان
- انجام اصلاحات خطوط با هدف حذف خطوط موازی اتوبوسرانی شهرداری مشهد
- توسعه سیستمهای هوشمند مدیریت ترافیک در پایتخت
- شهرداری نقشی در کمک به خرید تاکسی هیبریدی و موتور برقی ندارد
- خروج ۲۰۰۰ اتوبوس فرسوده از ناوگان حمل و نقل تهران
- تعیین میزان اعتبار کارت بلیتهای یکساله متناسب با مصرف شهروندان
- شهرداری تهران به تعهدات خود در خصوص مترو عمل کند
- شهرداری تهران خرید واگن های مترو از چین را تکذیب کرد
- Loon Copter پهپاد شگفت انگیز با قابلیت شنا در سطح و زیر آب
- آخرین فهرست از پرشتابترین سوپراسپرتهای دنیا+تصاویر
- آیا آیفون ۷ واقعی این شکلی است؟+تصاویر
- تصاویر/ کولاک شرق امریکا را فلج کرد
- مایکروسافت مدلهای جدید سرفیس بوک، سرفیس پرو ۴ و سرفیس پن را معرفی کرد
- بهترین فیلمهای سال ۲۰۱۵ از نگاه منتقدان
- پرواز از نیویورک به دبی، تنها در ۲۲ دقیقه
- کدام تکنولوژی صفحه نمایش برای تلویزیونها بهتر است؛ LCD یا OLED؟