به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، راهروهای شهرداری کرج را که به سمت طبقه دهم – دفتر کار شهردار کرج- پشت سر می گذاری، تندیس شهرداران کرج در دو دهه گذشته چشم نوازی می کند و این جمله معروف را یادآور می شود که ؛ «این نیز بگذرد…»
تندیس هایی که حلقه های اتصال زنجیره خدمت در شهرداری کرج را متذکر می شود و خاطرات تلخ و شیرین را زنده می کند؛ دادگو، الماسی، روشن اردکانی، سریزدی، ترکاشوند، مقدسی، آقازاده و… نقطه سر خط؛ « علی ترکاشوند»
بر این اساس، کرج در ۲۴۲ ماه گذشته ۸ شهردار به خود دیده که در این بین علی ترکاشوند در دو مقطع زمانی موفق به جلب حمایت شورای شهر برای تصدی سمت شهردار شده است.
از میان شهرداران دو دهه گذشته کرج، محمود دادگو و سید علی آقازاده، بیشترین عمر مدیریتی را داشته اند.
کرج؛ از دهستان تا کلانشهر…
کرج برای ارتقاء از یک دهستان به یک کلانشهر مسیر پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است و در طول سالیان گذشته مسئولان بسیاری دست به دست یکدیگر داده اند تا این خطه بتواند به عنوان یک کلانشهر در سطح کشور رخ نمایی کند و حرف هایی برای گفتن داشته باشد…
نیم نگاهی به تصاویر کرج در دهه های سی و چهل، شهری خالی از تقاطع های غیر همسطح، پارک ها و بوستان های مجهز، ایستگاه های در حال احداث مترو، پارک بانوان، ساختمان های سر به فلک کشیده، ایستگاه های مکانیزه اتوبوس، تاکسی های بی سیم و… را تداعی می کند که با مرور زمان و تلاش شوراهای گذشته و همچنین شهرداران، به مرور زیر ساخت های شهری در کرج ایجاد شد و جمعیت آن از ۳۵ هزار نفر در سال ۱۳۳۷ به بیش از یک و نیم میلیون نفر در سال جاری افزایش یافت و شهرداری کرج در لوای دوازده منطقه در طول ۲۴ ساعت شبانه روز به آنان خدمات رسانی می کند.
چهره محمود دادگو، عضو سه دوره شورای شهر کرج، نخستین تندیسی است که روی یکی از دیوارهای طبقه دهم شهرداری کرج به شهروندان لبخند می زند؛ او شهردار کرج در سال های ۷۲ الی ۷۶ است و کارشناسان دوران فعالیت او به عنوان «کلیددار شهر» را دورانی طلایی در توسعه و عمران شهرمان قلمداد می کنند.
دادگو با بهره گیری از کارشناسان و مشاوران مجرب؛ سنگ بنای توسعه اصولی و منظم شهر را بنیان نهاد و به تقسیم کرج به مناطق و نواحی مختلف به منظور تسهیل در امر خدمات رسانی عزم راسخ داشت؛ به مشورت و کار تیمی پایبند بود و از همین رو، در ادامه عضویت سه دوره شورای شهر را در کارنامه کاری ثبت کرد.
رئیس سازمان آب زنجان، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب غرب استان تهران، شهردار کرج، مشاور و بازرس ویژه معاون وزیر نیرو در امور آب و فاضلاب کشور، نماینده مجری طرح انتقال آب از زاینده رود به کاشان، سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، مشاور و مدیر دفتر معاون وزیر نیرو در امور آب و فاضلاب کشور، مشاور اجرایی پروژه فازهای ۶ و ۷ و ۸ در شرکت پترو پارس، مدیر دفتر مدیر عامل شرکت پترو پارس، عضویت در شورای اسلامی شهر کرج از دوره نخست تاکنون و… بخشی از مهمترین سوابق اجرایی و مدیریتی وی است.
دادگو پس از ۴۵ ماه خدمت در سمت شهردار کرج در ماه دوم سال ۷۶ جای خود را به «هادی الماسی» داد تا وی نیز به مدت دو سال تلاش هایی در راستای خدمت به شهروندان کرجی را در دستور کار قرار دهد.
شهردار رشت، مدیر کل مسکن و شهرسازی گیلان، مدیر کل مسکن و شهرسازی مازندران، رئیس سازمان نظام مهندسی گیلان و… از جمله مهمترین سوابق کاری هادی الماسی است؛ این روزها اخبار متنوعی از انتصاب وی در مسئولیت های ملی به گوش می رسد.
اما پس از الماسی، قرعه اقبال به نام عباس روشن اردکانی افتاد تا وی نیز فرصتی دو ساله برای خدمت به کرجی ها داشته باشد.
فرماندار شهرستان زابل، مدیر کل کشاورزی استان سیستان و بلوچستان، مدیر کل کشاورزی استان گیلان، مدیر کل کشاورزی استان مرکزی، مدیرعامل سازمان عمران قزوین، مدیر کل مهندسی زراعی وزارت کشاورزی، مدیر کل تجهیزات و نوسازی اراضی وزارت کشاورزی، مدیرکل شبکه های آبیاری و زهکشی وزارت کشاورزی، شهردار کرج و… بخشی از رزومه کاری این مدیر است.
پس از دوران خدمت عباس روشن اردکانی، شورای اسلامی شهر کرج تصمیم گرفت مجید حاج غلام سریزدی را بر صندلی شهردار کرج بنشاند؛ مدیری که به سهم خویش گام های مهمی برای آبادانی کرج برداشت و منشاء خدمات بسیاری برای شهر و شهروندان بود.
او در حال حاضر معاون عمرانی استانداری البرز است و سوابق کاری وی در شهرداری کرج در کسب این عنوان بی تاثیر نبوده است.
احداث زیرگذرچهار راه طالقانی – رو گذر میدان آزادگان – روگذر سه راه رجائی شهر- احداث پارکها و بوستان های خانواده – پارک بانوان – پارک دوچرخه و… در زمانِ مسئولیت وی در شهرداری کرج محقق شد.
سریزدی مسئولیت های متنوعی همچون: شهردار خاش، شهردار زابل، شهردار زاهدان، شهردار سمنان، شهردار زاهدان، شهردار کرج، مشاور عالی و مدیر منشور سازمان ایرانگردی و جهانگردی کشور و … را درکارنامه تجربی و مدیریتی خویش دارد.
پس از سریزدی، شورای اسلامی شهر کرج با اکثریت قاطع آراء، علی ترکاشوند را به سمت شهردار کرج منصوب کرد؛ دورانی که با تکمیل پروژه های عمرانی و استارت طرح های بزرگ برای کرج همراه بود و این کلانشهر توانست یک سر و گردن بالاتر از شهرهای همطراز قرار بگیرد.
در کارنامه کاری تجربی و مدیریتی وی که دانشجوی دکتری شهرسازی (برنامه ریزی شهری) و کارشناسی ارشد راه و ساختمان است، مسئولیت هایی نظیر: مشاور کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، قائم مقام وزیر ورزش و جوانان در کمیسیون زیر بنایی دولت و طرحهای مهر ماندگار، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، شهردار کرج، شهردار منطقه ۵ در دو مقطع زمانی، کارشناس رسمی دادگستری، عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران در سه دوره، مدیر عامل شرکت یادمان سازه، مجری و سازنده برج میلاد تهران، رئیس نظام مهندسی شهرستان کرج و ساوجبلاغ، مدیر امور عمرانی شهرداری کرج، مشاور فنی شورای شهر کرج، عضو شورای سازمان شهرداری های کشور و… به چشم می خورد.
پس از پایان دوران مدیریتی ترکاشوند در شهرداری کرج، سید مهدی مقدسی جایگزین وی شد؛ وی از تاریخ ۲۴ تیر ۸۶ الی ۲۳ اردیبهشت ۸۸ مدیریت شهرداری کرج را بر عهده داشت.
مقدسی دارای مدرک فوق لیسانس مدیریت است و پیش از این معاونت ستاد مدرسه سازی کشور، معاونت استانداری، فرمانداری و شهرداری شهرهای استان مرکزی، شهردار خمین، رئیس سازمان دهداری ها و شهرداریهای کشور و … را نیز بر عهده داشت.
پس از سید مهدی مقدسی، سید علی آقازاده بر صندلی شهرداری کرج تکیه زد؛ وی در زمان مقدسی معاونت خدمات شهری شهرداری کرج را بر عهده داشت و به علت عملکرد درخشان در این مقطع موفق به جلب حمایت اعضای شورای شهر برای تصدی سمت شهردار کرج شد.
بسیاری از تحولات مثبت عمرانی شهر کرج در زمان آقازاده کلید خورد و مسئولان ارشد استان بارها حمایت آشکار خود از عملکرد مدیریت شهری کرج را ابراز داشتند.
در دوران وی، نه تنها در حوزه های عمرانی و خدماتی، بلکه در عرصه های فرهنگی و اجتماعی اتفاقات خوبی برای کرج کلید خورد و مجموعا شاهد رضایتمندی عمومی از عملکرد تیم مدیریت شهری بودیم.
مهندس سید علی آقازاده از تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۸۸ الی ۷ مهر ۹۲ این مسئولیت را بر عهده داشت.
وی بارها موفق به کسب عنوان «مدیر نمونه کشوری» شد و به دست مسئولان مورد تقدیر قرار گرفت.
احداث چندین تقاطع غیر همسطح در سطح کرج، احداث چندین بوستان و پارک، مکانیزاسیون سازی خدمات شهری و… بخشی از تحولات عمرانی شهر در دوران مدیریت وی است.
با روی کار آمدن شورای چهارم کرج، وکلای مردم در پارلمان شهری تحقیقات گسترده ای برای انتخاب شهردار توانمند و کاردان آغاز کردند و پس از بررسی گزینه های مختلف، در نهایت بار دیگر علی ترکاشوند به سمت شهردار کرج منصوب شد.
وی، برنامه های جامعی برای پیشبرد اهداف مدیریت شهری در زمینه های شهری، زیست محیطی، توسعه فضای سبز، آموزش های شهروندی، ورزش همگانی، شهر سالم، نوسازی بافت های فرسوده، تجهیز و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و… ارایه داده و امیدهای تازه ای برای تحولات عمرانی مثبت در شهر کرج شکل گرفته است.
شهردار جدید کرج سه شنبه هفتم آبان ماه در محل سالن اجتماعات تالار شهیدان نژاد این کلانشهر به صورت عمومی معارفه می شود و امید است با همکاری و تعامل مثبت میان مدیریت شهری و سایر دستگاههای دولتی و خدمات رسان، فصل جدیدی از حیات مدیریت شهری رقم بخورد و ماحصل آن برای شهروندان، لبخند زیبایی باشد که هر روز با آن به زندگی سلام بگویند….
Related Posts
- آمادگی سازمان باغستانهای سنتی شهرداری قزوین به منظور انجام آبیاری مکمل برای باغ های کم آب
- در سالی که گذشت بیش از ۴۴ هزار شهروند با سامانه ۱۳۷ شهرداری قزوین تماس گرفتند
- جانمایی سطل های زباله جدید
- جانمایی سطل های زباله جدید
- بازدید نمایندگان سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری همدان
- تجهیز تعدادی از اتوبوس های ناوگان سازمان اتوبوسرانی قزوین به سیستم گرمایشی و سرمایشی مدرن
- بازسازی ۱۷۷ دستگاه اتوبوس از سراسر کشور در مرکز بازسازی امام علی (علیه السلام) سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین
- بازدید مسئولین سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرستان دُرود از سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین
- بازدید مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کاشان از سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین
- خدمت رسانی اتوبوسرانی در سالروز حماسه ملّی ۹ دی
- خدمت رسانی اتوبوسرانی در سالروز حماسه ملّی ۹ دی
- خدمت رسانی اتوبوسرانی در سالروز حماسه ملّی ۹ دی
- قاسمی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری قزوین خبر داد؛
- مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرداری قزوین خبر داد؛
- نور آرایی های سطح شهر به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی(ره) به مدت یک شب خاموش شد
- زباله های عفونی بیمارستان ها بدون بی خطرسازی به زباله دان اهواز می رود
- بیش از ۷۵ درصد از زباله های سطح شهر را مواد آلی و پسماندهای غذایی تشکیل می دهد
- ۷۰ میلیارد ریال برنامه مدیریت پسماند برای شهرداری اردبیل تعریف شد
- دبیر: نیمی از هزینه پسماند را باید شهرداری تهران پرداخت کند
- حجم بازیافت پسماند طی پنج سال از ۲۰به ۶۰ درصد افزایش می یابد
- وزیر بهداشت: گمان میکنم جمع آوری زبالههای بیمارستانی وظیفه شهرداری است
- جریمهی سنگین تخلیهکنندگان غیرمجاز خاک و نخاله در کرمان
- مسوولیت نابودی زبالههای ۱۰۰۰ مرکز درمانی تهران با شهرداری تهران نیست
- اتصال ریلی ۷ شهر با بهرهبرداری از قطار حومهای نجفآباد-اصفهان
- انجام اصلاحات خطوط با هدف حذف خطوط موازی اتوبوسرانی شهرداری مشهد
- توسعه سیستمهای هوشمند مدیریت ترافیک در پایتخت
- شهرداری نقشی در کمک به خرید تاکسی هیبریدی و موتور برقی ندارد
- خروج ۲۰۰۰ اتوبوس فرسوده از ناوگان حمل و نقل تهران
- تعیین میزان اعتبار کارت بلیتهای یکساله متناسب با مصرف شهروندان
- شهرداری تهران به تعهدات خود در خصوص مترو عمل کند
- شهرداری تهران خرید واگن های مترو از چین را تکذیب کرد
- Loon Copter پهپاد شگفت انگیز با قابلیت شنا در سطح و زیر آب
- آخرین فهرست از پرشتابترین سوپراسپرتهای دنیا+تصاویر
- آیا آیفون ۷ واقعی این شکلی است؟+تصاویر
- تصاویر/ کولاک شرق امریکا را فلج کرد
- مایکروسافت مدلهای جدید سرفیس بوک، سرفیس پرو ۴ و سرفیس پن را معرفی کرد
- بهترین فیلمهای سال ۲۰۱۵ از نگاه منتقدان
- پرواز از نیویورک به دبی، تنها در ۲۲ دقیقه
- کدام تکنولوژی صفحه نمایش برای تلویزیونها بهتر است؛ LCD یا OLED؟